Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita sindical
Nova victòria de CNT Olot davant l'empresa Suntransfers
14/01/2020 Laboral
Una altra vegada, Inspecció de Treball ha fet cas a les denúncies de CNT i ha condemnat a l’empresa Suntransfers per vulneració del dret a vaga el passat 8M, quan estava convocada la Vaga General Feminista. Aquesta nova resolució a favor de CNT es suma a les victories ja anunciades en la modificació dels sistema de descans i pauses visuals i la reclamació
dels plusos del conveni per treballar diumenges i festius. D’aquesta manera Suntransfers es penja una altra medalla d’empresa que vulnera els drets de les seves treballadores, i es demostra, també un cop més, que la lluita sindical funciona.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid