Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
eleccions
La Intersindical-CSC guanya les eleccions sindicals a a la Diputació de Girona

El sindicat republicà ha obtingut 8 representants, pels 6 de CCOO, guanyant tant a la junta de personal funcionari com al comitè d'empresa del personal laboral

29/01/2020 Laboral
La Intersindical-CSC ha guanyat les eleccions sindicals de la Diputació de Girona que s'han celebrat avui, obtenint 8 representants davant dels 6 de CCOO. Els resultats a l'administració provincial gironina han estat els següents:

Junta de personal (funcionari):
Intersindical-CSC: 5 representants
CCOO: 4 representants

Comitè d'empresa (laborals):
Intersindical-CSC: 3 representants
CCOO: 2 representants

Així doncs, el sindicat republicà esdevé primera força a les principals administracions públiques de les comarques gironines: Ajuntament de Girona, Diputació i Serveis Territorials de la Generalitat, a més de nombrosos ajuntament de la demarcació. La Intersindical-CSC està obtenint excel·lents resultats en les eleccions a les administracions públiques arreu (és la primera força sindical als serveis centrals i territorials de la Generalitat, per exemple) i ha esdevingut el sindicat que més creix al país.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid