Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Res a celebrar
Convocats actes de rebuig a la Constitució Espanyola arreu del Principat

S'han fet crides a la participació als nombrosos actes per manifestar públicament el seu rebuig al text constitucional no només per considerar-la anticatalana, sinó també perquè representa el continuisme del franquisme amb la figura de la monarquia.

06/12/2019 Política

A Girona, a les 10.30 a davant de Correus a l’avinguda de Jaume I a Girona, una concentració antifeixista de rebuig a SCC i Vox, que volen fer una d’homenatge a la constitució, secundat també pel PP, és a les 12.00.

A Barcelona, s'ha convocat a les 12h una concentració davant la delegació del govern espanyol. Convocada per diverses organitzacions de l'Esquerra Independentista, els CDR Pícnic per la República. L'objectiu es fer una crema multitudinària del text constitucional.

A Reus, volen fer una trencadissa de Constititucions espanyoles a les 12 del migdia a la plaça del Mercadal.

A Tarragona, a les 19.00 a la plaça Imperial Tàrraco de Tarragona, s’ha convocat una manifestació de protesta contra ‘la farsa de la constitució’. S’ha fet una crida a portar impressions de temes relacionats amb la constitució.

A Banyoles es cremaran constitucions espanyoles a les 20.00 a la plaça de l’Ajuntament.

A Mollerussa, Botifarrada contra la constitució al Casal Arreu. Acte en solidaritat amb diverses causes repressives

A Sabadell, a les 11.30h. Manifestació als Jutjats. El Cercle Repúblicà 1-O se suma a la manifestació convocada a la ciutat per la Plataforma Republicana pel proper 6D. "Entenem que és una oportunitat per teixir complicitats entre republicans, així com per reivindicar la R. Catalana i els punts bàsics: pau, amnistia, autodeterminació".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid