Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
10-N
La CUP-PR tanca la campanya electoral de Ponent a Tàrrega
07/11/2019 Política
El proper divendres, 8 de novembre, tindrà lloc l’acte de final de campanya de la CUP, que es desenvoluparà a Tàrrega. L’acte polític es durà a terme a la sala de plens de l’ajuntament de la capital de l’Urgell a les 8 del vespre.

El lema dels cupaires per a aquestes eleccions espanyoles, a les qual es presenten per primer cop, és “Ingovernables”. Els independentistes defensen la República Catalana, l’amnistia i els drets socials i polítics de la ciutadania. Assistiran a Tàrrega el cap de llista de la demarcació, el lleidatà Francesc Gabarrell; Júlia Carbonell, segona de la llista; el número 3 i veí de la comarca, Sebastià Mata, i la regidora de la CUP de Serveis Municipals, Medi ambient i Mobilitat de l’Ajuntament de Tàrrega, Teresa Sala.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid