Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feixisme
L'ASM responsabilitza la delegació del govern espanyol de la seguretat del 12-0

L'ASM RESPONSABILITZA DELEGACIÓ DE GOVERN DE LA SEVA SEGURETAT EL 12 D'OCTUBRE

08/10/2019 Política
L'Assemblea Sobiranista de Mallorca ha instat la Delegació del Govern espanyol a garantir la seguretat de la seva taula informativa el proper 12 d'octubre. Per a aquest dia s'ha anunciat una manifestació amb el lema «Unidos por España», que partirà a les 12 hores des de la plaça d’Espanya i previsiblement transcorrerà a pocs metres d'on se situa cada dissabte la taula informativa.
L'ASM ha recordat a Delegació de Govern que el dissabte 7 d’octubre de 2017, com és del domini públic, els integrants d’una manifestació del mateix signe van atacar i destrossar la taula informativa, fets que van ser denunciats i actualment es troben en procés judicial. En aquella ocasió l'atac es va produir tot i els efectius de la policia que van fer acte de presència.
La paradeta s'instal·la els dissabtes dematí al carrer Sant Miquel d'ençà de l'1 d'octubre de 2016, amb el corresponent permís de l’Ajuntament de Palma.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid