Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
moviment juvenil
Arran i el SEPC fan una crida a la mobilització i a organitzar la Revolta Popular

Emplacen a tot el jovent a participar de la manifestació juvenil i estudiantil convocada demà a les 19h a plaça
Universitat,

24/10/2019 Política

El jovent i l’estudiantat han donat la cara contra la criminalització que estan patint en una roda de premsa que ha tingut lloc aquest migdia a la Plaça Universitat de Barcelona. En concret les organitazcions Arran i el SEPC que han valorat positivament la resposta popular a la sentència contra el procés sobiranista i,alhora, consideren que és “l’esclat de
ràbia de tota una generació de joves que han perdut la por i planten cara a la repressió i la injustícia i lluiten per un futur digne.” En aquesta línia han fet una crida a la mobilització i a organitzar la Revolta Popular

També han emplaça a tot el jovent i estudiantat a continuar als carrers i a militar, a organitzar la revolta popular. En aquest sentit, també es solidaritzen amb totes les detingudes, empresonades i totes les persones ferides per la brutalitat policial.

Asseguren que “vivim un context d’acceleració repressiva, on sumem preses polítiques, detingudes i una regressió de drets generalitzada.”

L’organització juvenil i l’estudiantil afegeixen que el debat de la violència és intencionat: “l’única violència és la policial, en tot cas el que ha exercit el poble mobilitzat és autodefensa.”

Pel que fa a les demandes que van llançar el SEPC i el conjunt del moviment estudiantil al principi de setmana, han aconseguit que algunes facultats es posicionin i s’estan duent a terme negociacions amb els rectorats del a majoria d’universitats del Principat.

Per acabar, han emplaçat a tot el jovent a participar de la manifestació juvenil i estudiantil convocada demà a les 19h a Plaça Universitat, una manifestació en què SEPC i ARRAN s’hi afegeixen i que compta amb diversos suports.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid