Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
3-O
Acte unitari sindical per commemorar el 3-O

Acte unitari sindical el dijous 3 d’octubre a les 19 hores a la presó Model de Barcelona, sota el lema: "El 3 d’Octubre és solidaritat de les treballadores contra la repressió!!"

01/10/2019 Política
El 3 d’octubre de 2017 la Intersindical-CSC, la CGT, la CNT, la COS i la IAC-CATAC van convocar una vaga general per a denunciar la vulneració de drets i l’empitjorament de les condicions laborals en diferents centres de treball fruit de la intervenció en ells dels cossos de la Policia espanyola i la Guàrdia Civil, emmarcada dins la campanya repressiva anomenada Operació Anubis contra la celebració del referèndum sobre la independència de Catalunya.

Un dels fruits d’aquesta vaga va ser la creació de la Plataforma 3 d’octubre que, des de llavors han seguit organitzant actes i treballant per seguir defensant els motius que van justificar la vaga de 2017. Dos anys després a Catalunya volen recordar que els fets de 2017 encara som vigents i per això la Plataforma 3-0 ha organitzat un acte unitari sindical el dijous 3 d’octubre a les 19 hores a la presó Model de Barcelona

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid