Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
UCE 2019
Tot a punt per a la 51a UCE de Prada de Conflent

Serà del 16 al 24 d’agost, sota el lema "un alè d’esperança a Europa"

05/08/2019 Política

La UCE 2019 tindrá loc al Liceu Renouvier de Prada del 16 ¡ el 24 d'agost sota el lema "un alè d’esperança a Europa". El catedrátic d'história contemporánia Jordi Casassas en será, per quarta vegada consecutiva, el president de l'equip rector. L'ajudaran els vicepresidents Jordi Craven-Bartle ¡ Josep Monserrat i els antics rectors Jordi Sales i Jaume Sobrequés, ara vicepresidents adjunts. La Universitat Catalana d'Estiu combina el rigor académic amb crédits reconeguts a diferents universitals amb activitats lúdiques i culturals (tallers, concerts, cinema) i amb l'atractiu de poder conviure uns dies en un entorn, el Conflent, inigualable.

A la Universitat Catalana d'Estiu s'apleguen cada any, a la segona quinzena del mesd'agost, estudiants, professors i ponents que comparteixen una mateixa llengua que són conscients de formar part d'una realitat cultural i universitária que va més enllá
d'una comunitat autónoma, un departament o un estat.

És una oportunitat per a conèixer Prada, el Conflent i Catalunya Nord. La diferéncia amb altres campus universitaris d'estiu és que, durant set dies, els assistents comparteixen les classes universitáries del matí (de 9:00 a 12:00 h), els actes commemoracions (de 12:00 a 13:00 h), els tallers (de 15:00 a 17:00 h), els debats (de 17:00 a 19:00 h), els espectacles (de 21:00 a 23:00 h), el cinema (de 23:00 a 01:00 h) i el bar musical (de 00:00 a 2:00 h).

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid