Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
La guardia civil identifica membres de l'ASM que exigien la fi del "racisme lingüístic" a les Illes

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) considera el màxim responsable "d'aquests nous casos de racisme lingüístic" el "Cap de l'Estat espanyol pel discurs del 'a por ellos'"

11/07/2019 Drets i Llibertats

La Guàrdia civil ha identificat a membres de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) mentre protestaven aquests dimecres davant la caserna de la guàrdia civil de Palma per «exigir al cap de l'Estat espanyol i cap suprem de les forces armades, Felipe de Borbón, que posi fi als actes de racisme lingüístic que s'han produït als aeroports de Mallorca i Menorca, on agents del cos armat han vexat ciutadans pel simple fet de parlar català, la llengua pròpia i oficial de les Balears», segons informa dBalears.

Considera el màxim responsable «d'aquests nous casos de racisme lingüístic» el «cap de l'Estat espanyol pel discurs del 'a por ellos', pronunciat després del referèndum de l'1 d'octubre de 2017, i ho atribuïm també a la nul·la preparació dels agents destinats a les Balears en matèria de coneixement i respecte a la nostra llengua pròpia».

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid