Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
català
Exhaurides les primeres 500 entrades per al ‘Treu la Llengua’ d’enguany en què els Joves de Mallorca per la Llengua celebren els 25 anys de l’entitat
12/06/2019 Llengua

El 5 de juliol, Maria de la Salut s’omplirà de reivindicació de la llengua i la cultura de Mallorca amb una jornada que començarà a les 17 h amb una gimcana a la piscina a càrrec de l'Esplai Es Rebrot (cal inscriure's en grups de 4 o de 6 persones al correu esrebrot@hotmail.com).Tot seguit es farà una ballada a la Plaça i després se soparà de pa amb oli i trempó.

En acabar de sopar, xeremiers, flabiolers i dimonis conduiran els assistents cap al poliesportiu del poble on començarà el concert a les 22.30 h.

Pel que fa al concert, des de Joves de Mallorca per la Llengua han anat revelant a poc a poc quins serien els grups que els acompanyarien enguany al ‘Treu la Llengua’. Una vegada finalitzades les confirmacions, ja podem saber que tendrem Xarxa, ZOO, Roba Estesa, Pirat's Sound Sistema i PD Burbaia Rissada.

Les entrades es varen posar a la venda fa just una setmana i ja s’han exhaurit les primeres 500, que tenien un preu reduït de 10 euros. A partir d’aquest dimecres, surten a la venda les entrades generals a 12 €. Les entrades només es poden adquirir online mitjançant aquest enllaç http://bit.ly/treulallengua25

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid