Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi ambient
EL GOB exigeix a les institucions autonòmiques que incideixin en els plans d'AENA

Davant la tramitació  ambiental d'Aena del seu nou «Proyecto de Ampliación y Remodelación del Área Terminal Aeropuerto de Palma de Mallorca.»

06/06/2019 Territori

El Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB-Mallorca) ha exigit a les institucions autonòmiques que incideixin en els plans d’AENA i aprofitin per exigir les competències sobre la gestió de l’aeroport, una de les qüestions fonamentals que ahir el GOB va exigir al futur govern en el marc de les 10 propostes imprescindibles pels primers 100 dies de govern.

Davant la tramitació ambiental d'Aena del seu nou «Proyecto de Ampliación y Remodelación del Área Terminal Aeropuerto de Palma de Mallorca.»

Es tracta d’un projecte que té per objectiu: a) augmentar la superfície lucrativa de l’ens (superfície comercial i d’aparcaments) i «optimitzar» l’operativitat de la terminal de l’aeroport. És fàcil suposar que aquesta millora de l’operativitat té per objectiu obvi la intensificació de l’ús de l’aeroport.

I en ambdós, casos augmentar el negoci i beneficis d’AENA a l’Aeroport de Palma.

El Ministeri per a la transició ecològica té damunt de la taula les consultes en l’avaluació d’impacte ambiental del projecte, a petició de ENAIRE, que va el remetre a la Direcció General de Biodiversitat i Qualitat de l’aire una sol·licitut de determinació de l’abast de l’estudi d’impacte ambiental del document inicial del projecte «Ampliación y remodelación del área terminal del aeropuerto de Palma de Mallorca», el promotor del qual és AENA aeropuertos.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid