Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Galiza
Detenen 4 persones acusats de pertànyer a l'organització armada Resistència Galega
17/06/2019 Internacional

La Guàrdia Civil ha detingut aquest cap de setmana a Vigo als presumptes membres de l'organització armada, Resistència Galega, Antón García Matos 'Toninho', Asunción Losada Camba i Nicolás García Nogales i hores més tard a una quarta persona a la localitat de Oxén, a Ourense. Els dos primers estan considerats com a líders de l'organització segons alguns mitjans periodístics que citen fonts del Ministeri espanyol d'interior.

La recerca de 'Toninho' es remunta al seu pas a la clandestinitat el 2006. Durant aquests anys han estat moltes les pistes seguides per a la seva localització, arribant fins i tot a situar el seu parador a Portugal i Veneçuela fins a la seva localització a Vigo.

Les detencions dels considerats líders del grup s'han fet per ordre de l'Audiència Nacional, pels delictes de pertinença a organització terrorista en grau de dirigent, tinença i transport d'explosius i falsedat documental.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid