Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Triangle blau Àustria vol expressar el seu suport a la directora general de memòria democràtica Gemma Domènec

L'associació ha emès un comunicat en relació a l'actitud de la Ministra de Justícia espanyola

06/05/2019 Lema

Triangle blau Àustria vol expressar el seu suport a la directora general de memòria democràtica Gemma Domènec mitjançant un comunicat en relació a l'actitud de la Ministra de Justícia espanyola que tot seguit reproduïm:

"Respecte a l'espectacle organitzat per la ministra de justícia espanyola davant de la placa de la Generalitat de Catalunya al camp de concentració de Mauthausen, des del Triangle blau Àustria volem expressar tot el nostre suport a la directora general de memòria democràtica Gemma Domènec, era de justícia recordar al conseller que fa dos anys va inaugurar la placa. Per altra banda, va contra l'esperit del jurament de Mauthausen no respectar els posicionaments dels altres, tal com va fer ahir la ministra espanyola a Mauthausen.".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid