Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi Ambient
Jornades sobre contaminacions ocultades a Barcelona

Les jornades es fan al Casal de Barri Pou de la Figuera a Sant Pere més Baix, 70. Dijous, 14 de març - 19 h es tractarà de l'amiant; dimarts , 26 de març a les 10.30h, els residus i dijous, l'11 d'abril a les 19h es parlarà de l'electromagnètica.

12/03/2019 Política
Aquest dijous 14 de març se celebra la primera jornada del Fòrum Veïnal "Contaminacions ocultades", dedicada a l'amiant.

Els efectes secundaris de l'actual model de creixement sovint estan menysvalorats i fins i tot ocultats per les administracions i poders econòmics. En concret en el fòrum tractarem els temes de l'amiant, els residus i la contaminació electromagnètica.

La Comissió de Medi Ambient de la FAVB, organitzadora del fòrum, considera que la ciutadania ha de tenir informació acurada dels riscos, que s'han d'articular debats seriosos i contrastats i fa una crida a tenir una actitud activa per exigir les mesures adients per superar aquestes afectacions.

El dia 14 es comptarà amb les ponències dels màxims coneixedors del tema de l'aminat que hi ha a Catalunya: Lluís Mallart, higienista industrial i tècnic expert en qüestions d'amiant i el doctor Josep Tarrès Olivella, pneumòleg i doctor en medicina. També coneixerem les experiències dels barris que hi estan fent front a aquesta problemàtica.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid