Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Judicis
Sindicalistes de CCOO per la Independència fan una crida al "nostre sindicat" a implicar-se en mobilitzar la classe treballadora davant el "judici-venjança"

Lamenten les declaracions en les que és diu que el sindicat no participarà en les mobilitzacions contra el judici als presos i preses polítiques per què “no interpel·len el conjunt de la població catalana”.

31/01/2019 Drets i Llibertats
Sindicalistes de CCOO per la Independència i la República Catalana Sindicalistes de CCOO per la Independència i la República Catalana

Sindicalistes de CCOO per la Independència i la República Catalana han fet una crida "al nostre sindicat" a implicar-se en mobilitzar la classe treballadora davant el judici-venjança i a participar activament en la campanya “Jo acuso”.

Paral·lament considera que el inici del judici a les preses i presos polítics interpel·len a tota la societat catalana i, per tant, al "nostre sindicat". Per això lamentem declaracions en les que és diu que el sindicat no participarà en les mobilitzacions contra el judici als presos i preses polítiques per què “no interpel·len el conjunt de la població catalana”.

Remarquen que "Tots els sondejos d’opinió, recents i no tan recents, públics o privats, mostren que el 80% de catalans i catalanes no estan d'acord amb aquesta farsa de judici ni amb l’empresonament o exili injust de persones per expressar i defensar les seves idees polítiques, siguin representants electes d’associacions o artistes. El sindicat és part de la gent que viu i treballa a Catalunya: la seva política no pot quedar al marge de l'opinió del 80% del poble".

Per al sindicalistes de CCOO per la Independència, "No cal defensar una idea independentista per defensar les llibertats democràtiques i lluitar contra aquest judici-venjança". Consideren que han de participar en totes les mobilitzacions per la Llibertat i els Drets nacionals ja que, com sempre han dit les Comissions Obreres de Catalunya i la pròpia declaració del darrer Congrés: “drets nacionals i drets socials van junts”.

Valora
Rànquings
  1. Els sindicats amenacen amb una vaga si Ensenyament no accepta que els docents recuperin l'horari lectiu anterior a les retallades
  2. Detingut un membre de la policia nacional espanyola per la mort d'una dona a Olot
  3. La majoria de mitjans censura la salutació feixista d'un simpatitzant del PP
  4. Un mosso d'esquadra és el primer testimoni del #judicifarsa que demana declarar en català
  5. El Front Republicà es presenta a Tarragona
  6. La CUP inicia els tràmits per la reversió de quatre centrals hidroelèctriques a la Vall Fosca
  7. Front Republicà comença la campanya a peu de carrer defensant l'1-O
  8. Celebració de l'efemèride de la proclamació el 14 d'abril de 1931 de la REPÚBLICA CATALANA pel President Francesc Macià
  9. L'independentisme es manifestarà l'1 de maig per una República catalana dels drets socials
  10. Comunicat del Triangle Blau Àustria en motiu del traspàs de la Neus Català
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid