Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
Arran torna a assenyalar el domicili del Jutge Pablo Llarena, aquest cop a Sant Cugat
14/11/2018 Política

Aquesta matinada militants d'Arran han assenyalat amb pintura groga el domicili del Jutge Llarena a Sant Cugat tal com havien anunciat que farien. L'assenyalen per «ser un representant de l'engranatge del Règim del 78 que empresona, deté i reprimeix a qui Li planta cara».

L'Organització juvenil de L'Esquerra Independentista ha expressat a través de Les xarxes que «només trencant amb el Règim del 78 podrem exercir el dret a L'autodeterminació». Acusen Llarena de ser part del sistema que mentre persegueix rapers, feministes, vaguistes i independentistes i manté els privilegis a La banca.

Aquesta acció, segons Arran "es duu a terme també com a resposta a La repressió que va patir ahir el jovent antifeixista al ser detingut per Les accions realitzades durant el Hali Festival del darrer 29 de setembre contra La manifestació de JUSAPOL".

Cal recordar que l'Organització juvenil va fer una acció semblant, el març passat, davant del domicili del Jutge a Das.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid