Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Moviment Popular del Rif es dona a conèixer a Tarragona
04/05/2018 Internacional

El Moviment Popular del Rif, és un moviment de caràcter pacífic les reivindicacions del qual estan centrades en la petició de valors democràtics, de drets humans i de reconeixement dels trets culturals i lingüístics del poble rifeny. Aquesta regió viu des de fa un any en un clima de forta repressió i amb un alt grau de militarització per part del govern marroquí.

El mes passat a Tarragona, diverses persones membres Comitè de suport al moviment popular rifeny van acampar davant del consolat marroquí de la ciutat per tal de visibilitzar davant la població tarragonina la lluita pels drets del seu poble.

Per tal de donar a conèixer les seves reivindicacions, Omar Ziani, membre del comitè, farà una xerrada el proper dimarts dia 8 a les 19h al Casal Popular Sageta de Foc. La presentació correrà a càrrec de Núria Bóta i l'organitza la CUP de Tarragona.

 


 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid