x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S2017
Més de mig miler de persones exigeixen a l'alcade de Lleida que posi les urnes pel referèndum

Organitzacions de l'esquerra independentista han continuat fent l'ofrenna floral al Roser, tot i que funciona com a Parador Nacional

12/09/2017

A Lleida, la manifestació, que ha aplegat més de mig miler de persones, ha començat aquest matí a la plaça Paeria i ha finalitzat a l'avinguda Blondel. La marxa estava convocada per organitzacions de l'esquerra independentista, entre elles la Crida-CUP per Lleida.

A continuació s'ha fet un acte polític on ha participat la diputada Anna Gabriel que ha defensat el dret a votar  per assolir una república catalana amb justícia social i memòria antifeixista. En aquesta línia s'ha dirigit directament  a l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, que deixi a la ciutadania votar en el referèndum convocat pel proper 1-O.

Pel que fa a l'ofrena al Roser,  enguany ha estat la primera vegada que ho han fet amb l’espai ja convertit i funcionant com a Parador Nacional i en aquest sentit, el regidor de la Crida-CUP a la Paeria, Pau Juvillà, ha criticat la falta d’espai que s’ha deixat a l’entrada de l’antic convent per poder dur a terme les ofrenes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid