Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Referèndum
Esquerres per la Independència es reuneix amb el Grup de l’Esquerra Unida Europea a Estrasburg

Albert Botran (CUP) i Sergi Perelló (I-CSC) exposaran la conjuntura catalana en nom d’Esquerres per la Independència per invitació del GUE-NGL.

03/07/2017 Política
Demà una delegació de la plataforma Esquerres per la Independència (ExI), que aplega persones i col·lectius de diferents sensibilitats l’esquerra catalana compromesos amb l’autodeterminació i la construcció de la República es reuneix amb el Grup Parlamentari de l’Esquerra Unida Europea - Esquerra Verda Nòrdica (GUE-NGL) al Parlament d’Estrasburg.

El diputat al Parlament Català Albert Botran i el sindicalista Sergi Perelló, convidats pel GUE-NGL, exposaran als eurodiputats d’esquerres la conjuntura catalana, marcada per l’ampli moviment popular que ha forçat la convocatòria del referèndum d’autodeterminació del proper 1 d’octubre, per l’oposició frontal del govern espanyol a qualsevol negociació i per la possibilitat real de construir una nova República independent radicalment democràtica i socialment avançada en la riba oest de la Mediterrània.

Alguns grups integrats a GUE-NGL com Die Linke (Alemanya), Blogo d’Esquerda (Portugal) o Enhedlisten (Dinamarca) ja havien donat el seu suport al referèndum català, a banda, òbviament, d’organitzacions independentistes que també en formen part, com EHBildu (Euskal Herria) o Sinn Féin (Irlanda).

Des d’Esquerres per la Independència s’espera que la trobada serveixi per fer extensiva la solidaritat amb el poble català entre les diferents forces d’esquerres d’Europa i per posicionar el màxim de governs europeus en favor del reconeixement de la República Catalana.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid