Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatage
LA PDaD del País Valencià recorda Toni Terrones

"Aquest dimarts hem conegut una trista notícia al saber que el nostre company i amic Toni Terrones ens ha deixat, problemes de salut han sigut la causa de la seua falta.

07/06/2017 Política
Des de la Plataforma pel Dret a Decidir (PDaD del País Valencià) traslladem el nostre condol i suport a la seua família, i tot i que hem perdut la seua presència física el nostre company Toni ens deixa un llegat i exemple de lluita per al País Valencià, sent un lluitador des de la infància, des de ben jove fins als finals dels seus dies. La lluita sindical, per la llengua i la cultura del País Valencià, la lluita veïnal, pels drets dels animals, pel dret a decidir, pels drets laborals i les classes populars són part del bagatge que ens deixa políticament una persona que sempre es va mostrar honesta i propera, sempre disposat a ajudar els seus companys i companyes i sent el canvi que volem per a la nostra societat.

La ciutat de València, el barri d'Orriols, la Plataforma pel Dret a Decidir, l’Associació de veïns i veïnes d’Orriols, Iniciativa Animalista, Poble Lliure, l’Espai Basset i tots els col·lectius que varen tindre la sort de tindre'l al costat estarem sempre agraïts i agraïdes per la seua tasca per fer del nostre País Valencià un lloc millor. Tots els col·lectius socials en els quals ell ha participat estaran per sempre en deute amb Toni, persona treballadora, marit, pare i lluitador, qui de forma incansable va treballar per fer del País Valencià i el món un lloc on els pobles i la gent treballadora puguem viure amb dignitat.

Finalment, Toni preparava amb il·lusió la manifestació en favor d’un finançament just per al País Valencià que tindrà lloc el pròxim dissabte a València, el seu record estarà més present que mai, i tenim un motiu més per treballar per continuar construint el país que Toni volia. El nostres pensaments estan amb Maika, Alfons i Enric.

Bon viatge als guerrers que al seu Poble són fidels"

València 06-06-17

Decidim @DaDPV

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid