Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibres
Presentació a Palma del llibre "Moviment Democràtic de les Dones"
21/03/2017 Gènere

El proper divendres 24 de març a Can Alcover i a les 19'30h, es presentarà el llibre "El Movimiento Democràtico de Mujeres", que analitza la història de la lluita dels primers col·lectius de dones contra el franquisme i la seva evolució cap als postulats feministes. L'acte està organitzat per l'Ateneu Mascaró i l'entitat Emili Darder

L'historiador Francisco Arriero és l'autor del llibre i juntament amb l'historiador José M. Gago ens donaran una visió del que passà al conjunt de l'estat i a les Illes. La Presidenta de l'Institut Balear de la Dona Rosa Mª Cursach presentarà l'acte i Lila Thomás el moderarà.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid