Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En homenatge
Ha mort la militant independentista Llum López
27/11/2016 Política

Segons una entrada al Facebook d'un conegut militant independentista "Ahir, els antics militants d'IPC (Independentistes dels Països Catalans) enterràvem una companya de primera hora, la Joana, la Llum López. Havia estat una de les detingudes de desembre de 1981."

"La portada de" Lluita" on surt porta data de novembre perquè amb la massivitat de les detencions vam haver de refer tot el comité de redacció per a seguir publicant malgrat tot. Fins sempre, Joana!"  (publicat a la pàgina de facebook de Josep M Cervelló)

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid