Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Infraestructures
La Crida per Granollers-CUP reclama l'anul·lació de la licitació de l’estudi informatiu del Quart Cinturó
21/10/2016 Territori

El govern en funcions de l’Estat espanyol va publicar el passat 25 de juny la licitació de l’estudi informatiu de la «Autovia Orbital de Barcelona B-40, tramo Terrassa-Granollers» (enllaç AP-7/C-60), popularment coneguda com Quart Cinturó amb un costde gairebé 1,9 milions d’euros.

La licitació del Quart Cinturó comprèn únicament territori català i compleix funcions intercomarcals de mobilitat a la regió metropolitana de Barcelona. És doncs la Generalitat de Catalunya per tant,territori amb competències en mobilitat i seguretat viària segons l'Estatut, qui hauria d'analitzar la viabilitat d'aquesta infraestructura, i així ho va reclamar públicament mitjançant comunicat de premsa del Departament de Territori i Sostenibilitat de data 28 de juny.

Per aquests motius des del grup municipal de la Crida-CUP ha proposat al Ple de l'Ajuntament de Granollers instar al Govern de l'Estat a anul·lar la licitació de la redacció de l’estudi informatiu de la B-40, instar el Govern de la Generalitat de Catalunya a fer les oportunes accions polítiques i jurídiques per aturar aquesta licitació, així com reclamar de l’Estat espanyol la competència plena sobre qualsevol nova infraestructura de mobilitat al Vallès com es desprèn del vigent Estatut de Catalunya. També hem proposat instar el Departament de Territori i Sostenibilitat a comptar amb l’Ajuntament de Granollers i a convidar a la Campanya Contra el Quart Cinturó en el procés de redacció del Pla específic de mobilitat del Vallès.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid