Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Festes de la Vila Vila de Gràcia
Representants de cinc forces sobiranistes debatran a la vila de Gràcia sobre el Procés Constituent

Gerardo Pisarello (BeC), Jordi Turull (PDC), Anna Simó (ERC), Mireia Vehí (CUP) i Antoni Castellà (Demòcrates) compartiran taula amb Liz Castro (SN de l'ANC) i Isona Passola (directora de cinema). Modera el periodista Albert Balanzà.

10/08/2016 Política

La Territorial de Gràcia de l'Assemblea Nacional Catalana ha aconseguit reunir en una mateixa taula representants de cinc forces polítiques sobiranistes perquè debatin sobre el Procés Constituent que és a punt d'arrencar a Catalunya. Serà en el marc de les activitats que l'ANC gracienca organitza a la Plaça del Nord durant tot el dimarts 16 d'agost, per quart any consecutiu dins de la popular Festa Major de Gràcia. El 'Debat a la fresca', com s'ha anomenat aquest acte, tindrà lloc de 19:30 a 21 hores.

Els polítics que han confirmat la seva assistència són el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello, en representació de Barcelona en Comú (BeC); el president del Grup Parlamentari de Junts pel Sí al Parlament de Catalunya, Jordi Turull, en representació del Partit Demòcrata Català (PDC); la secretària primera de la Mesa del Parlament de Catalunya, Anna Simó, en representació d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC); la diputada al Parlament Mireia Vehí, en representació de les Candidatures d'Unitat Popular (CUP); i el diputat de Junts pel Sí Antoni Castellà, en representació de Demòcrates de Catalunya. A més a més, participaran en el debat Liz Castro, membre del Secretariat Nacional de l'ANC i Isona Passola, presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català. El moderador del debat és el director de 'L'Independent' de Gràcia, el periodista Albert Balanzà.

El debat sobre el Procés Constituent arriba en un moment molt oportú, a les portes de l'Onze de Setembre en el qual l'Assemblea i Òmnium tornen a convocar la ciutadania a manifestar-se per la independència; i poques setmanes després que l'ANC acordés per votació dels seus associats demanar al Parlament i al Govern que convoquin un referèndum vinculant i, si cal, unilateral, per refrendar la voluntat del poble català de tenir un estat independent propi.

Les activitats de l'ANC amb motiu de la Festa Major de Gràcia començaran el dilluns 15 d'agost a les 22 hores, amb la projecció del documental 'La Revolució cantada', al cinema Texas, i continuaran tot el dimarts 16 d'agost a la plaça del Nord. Durant el matí, hi haurà contes infantils, taller i ball de swing i vermut popular. A la nit, després del 'Debat a la fresca', hi haurà un sopar amenitzat pel cantautor Quim Vila i una nit de rumba, amb els grups Tupica i Dijous Paella. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid