Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1936- Desembarcament de Mallorca

Desembarcament de Mallorca

16/08/1936 Tal dia com avui
El 16 d'agost de 1936, Alberto Bayo va desembarcar acompanyat de 8.000 milicians (molts d'Estat Català) a la Punta de n'Amer i Porto Cristo, però l'arribada de reforços italians comandats per Arconovaldo Bonaccorsi féu fracassar l'operació, i es reembarcà des del 5 de setembre al 12 de setembre. A més, la situació revolucionària no va permetre la necessària coordinació per al correcte desenvolupament dels esdeveniments i el mapa geo-militar quedà, després de l'operació, exactament igual que abans de l'inici de l'operació.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid