Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Poble Lliure organitza un acte a València amb motiu de la seua AN
01/06/2016 Política

L'Espai Basset de València (C/. Túria,58) acollirà el pròxim divendres 3 de juny un acte públic amb motiu de la primera Assemblea Nacional de Poble Lliure, organització estratègica de l’Esquerra Independentista. L’acte s’insereix en la dinàmica de l’organització de presentar-se arreu del territori i obrir-se a la societat.

Les línies fonamentals d’intervenció de Poble Lliure són el desenvolupament de la Unitat Popular, com a eina de defensa dels interessos del poble treballador i la Ruptura Democràtica amb el regim espanyol del 78 com a eina de radicalitat democràtica al servei de l’apoderament popular.

Poble Lliure que es declara com a organització independentista, socialista i antipatriarcal, treballa també en tots aquells fronts constitutius d’espais a favor de tota mena de llibertats individuals i col·lectives , en la defensa del territori i en el redreçament cultural i lingüístic del nostre poble.

PL celebrarà la seva AN a Barcelona el proper 12 de juny. L’acte de presentació a València està previst el divendres dia 3 de juny a les 19:30 h. amb una xerrada/debat que tindrà com a ponents a Xavier Oca i Juanjo Giner, membres de la direcció nacional.

Posteriorment al debat hi haurà un sopar popular que tindrà lloc al mateix local a preus populars. Reserves per al sopar: poblelliurepv@gmail.com o al twitter @PobleLliure_PV.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid