Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
El Vendrell acull una jornada sobre el Sahara Occidental
15/06/2016 Internacional
El proper dissabet, El Vendrell acull una jornada per donar a conèixer el conflicte del Sàhara Occidental i la situació actual a la zona. Es comptarà amb la presència de Mah Hahdih, sotsdelegat del Front Polisario a Catalunya, que parlarà sobre l'actual situació política al Sàhara Occidental; Josep Virgili, membre de l'associació Baix Penedès amb el Sàhara, que explicarà la feina que estan realitzant des de l'associació i com es solidaritzar-se des del Baix Penedès amb el poble sahrauíi Kilian Fuertes, un jove de Calafell que ha estat cooperant als camps de refugiats sahrauís.

Programa complet de la jornada:

AL CASAL POPULAR JOAN MALLOFRÉ (C/Progrés, nº36, El Vendrell)

18.00h - Curtmetratge

18.30h - Taula Rodona
-Mah Hadhih - Sotsdelegat del Front Polisario a Catalunya
-Josep Virgili - Membre de l'associació Baix Penedès amb el Sàhara
-Kilian Fuertes - Cooperant als camps de refugiats sahrauís

A L'ATENEU POPULAR LA TRINXERA (Carretera de Santa Oliva, nº27, El Vendrell)

23.30h - Festa solidària amb el Sàhara Occidental (Els beneficis seran destinats a l'associació Baix Penedès amb el Sàhara)

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid