Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
Drassanes per la República presenta les seves propostes sobre el Procés constituent al Parlament

Dimarts passat una delegació de l'entitat, encapçalada per Alfredo Bienzobas, que va fer de ponent, va comparèixer davant la Comissió d’Estudi pel Procés Constituent del Parlament de Catalunya.

23/06/2016 Política

Drassanes per la República va presentar als diputats i diputades les seves anàlisis i aportacions al procés de l’elaboració de la constitució de la República Catalana. La divisió en fases del procés constituent, la participació ciutadana, el Fòrum social o Convenció Constituent i la vinculació dels seus acords, el Multireferèndum o Multiconsulta Constituent, l’Assemblea Constituent i l’Assemblea Constituent Mixta Extraordinària són alguns dels apartats, propostes i idees que van ser exposades als diputats i diputades pel nostre company en nom del col·lectiu.

Drassanes va ser molt explícita en insistir en que “la iniciativa la té la ciutadania, no només com a poder constituent genuí, sinó també com a veritable poder originari”. La declaració d’obertura del procés constituent hauria de cridar a la població a participar en el debat constituent, reconeixent explícitament que és una etapa liderada per la ciutadania.

Podeu consultar i descarregar-vos l’informe presentat davant la Comissió i també visionar en vídeo la compareixença del passat dimarts.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid