Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament públic de qualitat
La iniciativa legislativa popular per un nou sistema educatiu arriba al Parlament

JuntsxSí i el PP ja han anunciat que presentaran esmenes a la totalitat, pel que difícilment es podrà debatre aquest nou model educatiu per a l'educació pública, que ha estat consensuat per la comunitat educativa del país i que compta amb un ampli suport popular.

13/05/2016 Educació

El proper dimecres, el Ple del Parlament farà el debat de la totalitat de la ILP del Sistema Educatiu, probablement a les 15,30 h. El primer pas és que s'aprovi la possibilitat de parlar-ne. Ara bé, JuntsxSí i el PP ja han anunciat que presentaran esmenes a la totalitat, pel que difícilment es podrà debatre aquest nou model educatiu per a l'educació pública, que ha estat consensuat per la comunitat educativa del país i que compta amb un ampli suport popular.

Per fer sentir la voluntat popular, els promotors de la ILP han convocat pel mateix dia una roda de premsa a les 11h i una concentració a partir de les 15 h a les portes del Parlament.

Consideren que un Parlament que nega un debat públic en seu parlamentària sobre l'educació, és un Parlament que no ens representa i que posa en qüestió la qualitat del procés constituent que s'està engegant.

Han fet una crida a les portes del Parlament per a defensar un nou model d'educació pública, que garanteixi la gratuïtat des dels 0-3 fins a la universitat, que posi fi a la doble xarxa educativa i que retorni la democràcia als centres.

Apunten que "és un moment clau i ens mereixem que ens escoltin perquè el futur de l'educació pública del país depèn de l'aprovació de la ILP que garantiria el dret a l'educació per a tothom".

Cal recordar que el mes de juliol de l'any passat van lliurar les més de 95.000 signatures que donaven suport a la ILP de l'Educació, i han estat esperant tot aquest temps perquè el Parlament iniciés els tràmits corresponents per programar el seu debat.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid