Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la Ruptura
REINICIA presenta el projecte de Convenció Constituent Ciutadana Catalana

La plataforma d’entitats que treballa des de fa més d’un any en la preparació del procés participatiu ciutadà que, provisionalment, anomenen Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya

01/03/2016 Política

REINICIA Catalunya presentarà el seu projecte de Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya (CCCC) el proper dissabte cinc de març, al matí, a les 10.30h. al Paranimf de la Facultat de Medicina de la UB, Campus Clínic (carrer de Casanova, 143 de Barcelona)

Entre molts altres, han confirmat l’assistència Núria Carrera; Antonio Baños; Molt Honorable Joan Rigol; Andreu Camps; Toni Codina; Enric Fossas; Ferran Requejo; Jordi Sànchez; Jordi Cuixart; Martí Anglada; Dolors Feliu; Ramon Font; Jordi Guix; Arcadi Oliveres; Teresa Forcades; Josep M. Reniu; Carles Viver Pi i Sunyer; Marina Geli; Magda Casamitjana; Lluís Rabell...

També assistiran, entre altres, el Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya, el Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Perits Agrícoles de Catalunya, el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya; Dempeus per la Salut Pública/Marea Blanca, Intersindical CATAC, Intersindical CSC; Sindicalistes de CCOO per la República, Casa Amaziga de Catalunya...

REINICIA és una plataforma d’entitats que treballa des de fa més d’un any en la preparació del procés participatiu ciutadà que, provisionalment, anomenen Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya (CCCC). REINICIA està formada per 14 entitats que, malgrat la seva pluralitat i transversalitat, és conscient que el desenvolupament del procés constituent ha de ser molt més ampli i representatiu de la força i riquesa de les associacions, entitats i organitzacions que componen el teixit social del nostre país.

La voluntat de REINICIA és, doncs, oferir aquest projecte a tothom perquè, entre tots, es pugui millorar amb una participació més àmplia i més inclusiva. El procés constituent es funda sobre la voluntat de repensar-nos com a país, com a societat, com a nació. Pensar-ho tot vol dir, precisament, no prefigurar cap debat. No donar res per fet. Pensar-nos conjuntament, com un sol poble, com sempre hem fet.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid