Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
Els regidors de la CUP-Crida per Girona es refermen en la seva obediència al mandat democràtic del 27-S

Davant el requeriment emès per la Audiència Nacional espanyola per identificar-los per haver votat afirmativament a la moció de suport a la declaració de ruptura del Parlament aprovada pel ple municipal.

04/12/2015 Política

La CUP-Crida per Girona ha fet públic un comunicat aquesta nit, per manifestar que els quatre regidors i regidores del grup municipal es reafirmen en el posicionament emès al ple municipal del 16 de novembre, i "anuncien que no reconeixen l'autoritat de l'Audiència Nacional, i que per tant no respondran a les peticions o requeriments que arribin per part d'aquesta o altres institucions de l'Estat espanyol com a conseqüència d'aquesta votació".

La nota de premsa, també remarca que els regidors es refermen en la seva obediència "al mandat democràtic emès pel poble de Catalunya el passat 27 de setembre i el nostre compromís per tal de fer-lo efectiu, i manifesten una vegada més el seu suport al procés polític cap a la creació d'un Estat català independent.

Per la seva vanda, la formació anima al conjunt de regidores i regidors que van emetre el vot favorable a la moció a mantenir-se ferms en la defensa del posicionament aprovat pel ple, i a respondre de manera conjunta a les possibles conseqüències que pugui generar el procés judicial endegat per l'Audiència Nacional.

També ha fet una crida a la societat gironina a manifestar el seu suport a les institucions públiques i els representants electes de la ciutat davant de l'ofensiva antidemocràtica de l'Estat espanyol contra el poble català i les seves aspiracions d'assolir la plena sobirania.

Aquest migdia s'ha sabut que l'Audiència Nacional espanyola havia emès un requeriment per tal d'identificar els regidors i regidores de l'Ajuntament de Girona que van votar afirmativament a la moció de suport a la declaració de ruptura del Parlament de Catalunya, aprovada pel ple municipal del dia 16 de novembre. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid