Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25N
Dia Internacional contra la violència de gènere a Vic
19/11/2015 Gènere

El col·lectiu Adona't Vic ha preparat, dins el marc de propostes entorn el Dia Internacional contra la violència de gènere, un espai de reflexió sobre els 10 anys de vigència de la Llei Orgànica de mesures de protecció integral contra la violència de gènere: es plantegen el repte de qüestionar la llei, de valorar la seva eficàcia, si els protocols d’assistència a les dones s’apliquen o no i, en tot cas, si tot plegat és suficient per encarar una realitat que esgarrifa quan es comprova que les dades de feminicidis no disminueixen.

En aquesta taula de reflexió seuran quatre dones directament vinculades amb el tema: la Fiscal responsable de violència domèstica dels Jutjats de Vic, Mª Encarna Mayón; la responsable de la dona i igualtat de CCOO, Sílvia Espinosa; de l’àmbit educatiu i membre del Col·lectiu Dones Llibertàries, Rosalia Molina; i per últim, Manela Pena, membre de l’Associació Mileva per a l’eradicació de la violència de gènere i familiar de Vic. Això serà el dia 27 de novembre a les 20h en L’Escola d’Arts i Oficis.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid