Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
violència de gènere
Concentracions de condemna al doble crim masclista de Llíria
10/11/2015 Gènere

Els actes de condemna al doble crim masclista perpetrat ahir a Llíria s'han produït al llarg de tota la jornada enfront de les portes dels ajuntaments de Camp de Túria i de la resta de la província.

A València, la Generalitat, la Diputació, l'Ajuntament i la Policia Local han guardat silenci per les dues veïnes de Llíria i la resta de víctimes de la violència de gènere en un cap de setmana tràgic. A Llíria, que ha decretat tres dies de dol oficial, s'han celebrat dues concentracions silencioses en record de Magdalena i Elvira a les quals han acudit centenars de veïns, segons informa Infoturia.com.

A Barcelona, diverses entitats feministes s'han concentrat aquest dilluns al vespre en dos punts de la ciutat, a la confluència del passeig de Sant Joan amb el carrer de la Indústria i a la cruïlla de l'avinguda Meridiana amb el passeig de Fabra i Puig. Així han volgut mostrar el seu rebuig envers la violència masclista. Inicilament, la mobilització havia de tenir lloc dilluns passat però el temporal va obligar a ajornar la convocatòria, tal com recull BTV

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid