Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Junts pel Sí i la CUP
Un text presentat per Junts pel Sí i la CUP declara l'inici del procés de creació de l'estat català in­dependent en forma de república

Junts pel Sí i la CUP presenten una declaració que constati el mandat del nou Parlament

27/10/2015 Política
Els grups parlamentaris de Junts pel Sí i la CUP han entrat per registre aquest matí una proposta de declaració que serveixi per marcar l’inici de la legislatura. El text està obert a les esmenes i l’adhesió d’altres formacions polítiques del Parlament, i es votarà en un Ple abans del Ple d’investidura.

Junts pel Sí i la CUP constaten que el mandat obtingut de les urnes el passat 27 de setembre obliga a treballar per un estat independent en forma de república catalana, i que els passos que s’hauran de donar hauran de ser ferms, sense supeditació a les institucions polítiques o jurídiques de l’Estat espanyol. Així mateix, es valora que cal sumar a aquest horitzó polític totes les forces polítiques i socials que defensin l’obertura d’un procés constituent ciutadà, participatiu i obert.

Les dues formacions han arribat a aquest primer acord i continuen treballant al voltant dels continguts concrets de la desconnexió democràtica, del pla de xoc contra la pobresa i del procés constituent.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid