Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Violència masclista
Pengen una pancarta contra la violència masclista a la façana de l’Ajuntament

Pengen una pancarta contra la violència masclista a la façana de l’Ajuntament

30/10/2015 Gènere
El batle de Manacor, Miquel Oliver, la tinenta de batle, Amanda Fernández, i el Col·lectiu Dones de Llevant han penjat una pancarta a la façana de l’Ajuntament en suport a la marxa estatal contra les violències masclistes convocada pel 7 de Novembre a Madrid.

La pancarta resa el lema ‘Compromís contra les violències masclistes. Per una societat sense patriarcat’. L’Ajuntament de Manacor vol mostrar així el seu compromís amb les lluites feministes i amb l’avanç cap una societat sense dominacions ni discriminacions per motius de gènere o orientació sexual.

El bàner s’ha ubicat temporalment a la barana del balcó, on abans hi havia el cartell adossat dedicat a Rafel Nadal, el qual ha estat retirat per incompliment de l’Article 82 de les Normes subsidiàries, ja que era una lona de 20m2 amb una estructura fixada a la barana del balcó de l’Ajuntament, ssegons informa centpercent.cat

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid