Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#FMJHVic2015
Arriba la Festa Major Jove d'Hivern de Vic 2015
21/10/2015 Cultura

Els propers dies 23, 24 i 25 d'octubre torna la Festa Major Jove d'Hivern (FMJHV2015), que arriba a la segona edició aquest any 2015. La FMJHV, com la Festa Major Jove «d'estiu», està organitzada per la comissió de Festa Major Jove de Vic, que s'organitza de forma assembleària a partir de reunions, de caràcter obert, entre les diverses entitats juvenils organitzadores i joves a títol individual, que s'han anat fent des de l'inici d'aquesta tardor a l'Ateneu Popular la Buixarda, espai autogestionat en el qual la Festa Major Jove de Vic col·labora.

Com la primera edició, la FMJHV2015 començarà amb una cercavila pels carrers de Vic, que tindrà el seu inici a la plaça de la Pietat el divendres 23 a les 7 del vespre. Es tracta d'una cercavila per reivindicar i honrar els Sants Llucià i Marcià, Màrtirs històrics de la ciutat de Vic, que donen sentit a la Festa Major Jove d'Hivern. Tot seguit hi haurà el sopar jove de la FMJHV2015 a l'Ateneu Popular la Buixarda, d'entrepans i caldo a preus populars, i la festa seguirà al mateix Ateneu amb el «1r Concurs de Balls Estúpids amb Miquel Iceta», primera de les novetats de la Festa Major Jove d'Hivern d'enguany. La nit acabarà a la Buixarda amb la música dels punxadiscos PD Llucià i Marcià o BPD 3'14 (Xixu & Bertus).

Dissabte 24 se celebrarà la 2a edició de la «Baixada d'Skeleton», a partir de les 7 del vespre al capdamunt del carrer del Cloquer, al costat del campanar de la Catedral. En la baixada s'entregaran els premis al més suïcida, al més «fet caldu» i al més disfressat.

La Festa del Martiri començarà a les 11 de la nit a l'Orfeó, que per una banda comptarà amb l'actuació dels grups Dirrockeys (ska reggae), Greska, Shake-Sweet Soul Music i una sessió de Music Vastard. D'altra banda, també tindrà lloc l'entrega de premis del joc de l'Assassí del Fuet, revelació de la FMJV d'aquest estiu que va comptar amb uns 200 participants.

Per acabar, la FMJHV2015 incorpora una altra nova activitat: la crema dels Sants Màrtirs diumenge a dos quarts de vuit del vespre a la plaça de Gaudí, que anirà acompanyada de rom també cremat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid