Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Salut
Aleida Guevara parlarà sobre "Triomfs i objectius de la revolució cubana en salut" a la UB

la doctora Aleida Guevara March impartirà la conferència Triomfs i objectius de la revolució cubana en salut al Paranimf de la Facultat de Medicina al Campus Clínic.

22/10/2015 Política
El proper divendres 30 d'octubre, la doctora Aleida Guevara March impartirà la conferència Triomfs i objectius de la revolució cubana en salut al Paranimf de la Facultat de Medicina al Campus Clínic.

Aleida Guevara March és pediatra i treballa a l'Hospital per a nens William Soler de L'Havana. Col·labora al Centre d'Estudis Che Guevara. També ha exercit a Angola, Equador i Nicaragua. Així mateix, és militant del Partit Comunista de Cuba.

La conferència està organitzada pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) amb la col·laboració de Defensem Cuba i tindrà lloc al Paranimf de la Facultat el 30 d'octubre a les 11 del matí.

Defensem Cuba ha organitzat una sèrie d'actes amb Aleida Guevara, filla del Che Guevara, per diverses poblacions catalanes. Ha estat rebuda oficialment a l'Ajuntament de Badalona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid