Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27S
“Hem aconseguit la majoria clara i inapel·lable per l’independència que volíem”

Jordi Sànchez felicita a les llistes independentistes i obre la mà a totes les forces polítiques per construir la República Catalana

28/09/2015 Política
El president de l’ANC, Jordi Sànchez ha fet una primera valoració dels resultats  i s’ha mostrat exultant en explicar que a partir de la jornada electoral d’avui: “comença un nou projecte de país”, ja que les candidatures independentistes han aconseguit un “mandat clar i inapel·lable”.

Des de la parròquia de Sant Medir, acompanyat de diversos membres del Secretariat Nacional i els socis de l’Assemblea Territorial de Sants, Sànchez ha felicitat pels seus resultats a les candidatures independentistes i ha assegurat que des de l’Assemblea es “seguirà treballant per ampliar la majoria social independentista”.

Jordi Sànchez ha allargat la mà a totes les forces polítiques per sumar-se al procés; “el futur del país està escrit en clau d’una República Catalana que construirem entre tots”, ha explicat, mentre recordava el caràcter pacífic, democràtic i cívic del procés.

Per acabar, l’ANC ha fet un brindis en família per celebrar els resultats d’aquesta jornada electoral.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid