Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Santa Coloma de Farners aplega l'acte "Ara debat contituient, per la República catalana independent"

Organitzat per l'ANC de la Selva, dins del marc "El País que volem"

12/06/2015 Política

El proper dilluns a les 20h, l'Auditori de Santa Coloma de Farners, aplegarà l'acte "Ara debat contituient, per la República catalana independent" dins del marc "El País que volem", amb les intervencions d’en Joan Guarch, en Carles Castellanos, en Jordi Rich i la Carme Forcadell.

L'acte està organitzat per la territorial de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de la Selva, amb ’objectiu fonamental és explicitar de forma pública i mediàtica l’inici del debat constitucional, que prendrà cos amb l’organització d’accions de diferent format a cada municipi. És per això que les diverses intervencions ens permetran conèixer l’abast i contingut d’aquest debat transcendent i fer la tria de temes i ponents que cada AT consideri més adequada per les seves circumstàncies.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid