Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP de Sant Cebrià de Vallalta duplica el nombre de vots i es converteix en la segona força

La formació assembleària ha superat els quatre partits de l'actual govern municipal, però ha quedat lluny de la nova Agrupació de Veïns de Sant Cebrià, amb votans de les urbanitzacions

25/05/2015 Política

La CUP de Sant Cebrià de Vallalta ha duplicat els vots des de les darreres municipals, de 111 a 237 vots.

Amb aquest creixement, la CUP d'aquesta petita localitat del Maresme ha passat de ser la sisena força a ser la segona del consistori amb dos regidors.

La formació assembleària ha superat els quatre partits de l'actual govern municipal, però ha quedat lluny de l'Agrupació de Veïns de Sant Cebrià, el nou partit vinculat a les urbanitzacions, que s'estrena amb cinc electes.

La CUP ha estat el segon partit més votat tant al nucli, com a les urbanitzacions de Castellà i Can Palau i ha acabat assolint un 16,2% dels sufragis, vuit punts més que a les eleccions del 2011.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid