Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada de Sant Jordi
La CUP Tortosa homenatjarà l’escriptor Gerard Vergés coincidint amb l’any de la seva mort
22/04/2015 Cultura
La CUP Tortosa-Alternativa Ecologistaha preparat per Sant Jordi un homenatge en memòria a la figura i obra de Gerard Vergés, coincidint amb l’any de la seva mort. L’acte, popular i a peu de carrer, consistirà en fer una lectura a mode de recital de la seva obra per part d’escriptors i escriptores del territori i de totes aquelles persones anònimes que s’hi vulguin sumar.

A més, per primer any a Tortosa, la CUP posarà parada i serà a la Plaça de l’Àngel. Hi haurà roses amb punts de llibre, amb cites d’escriptors i escriptores dels Països Catalans, amb contingut social i nacional. Enguany però prendran especial protagonisme les figures dels desapareguts Vergés, Galeano i Lamebel.

A la parada també hi haurà llibres d’escriptors i escriptores ebrencs com Marta Rojals, Josep Igual, Francesca Aliern, Gerard Vergés o Xavier Garcia i també de la resta del país, com del diputat David Fernández o Arcadi Oliveres, i de la resta del món, com Nohemi Klein, amb temàtiques centrades en el pensament crític, de transformació social i de model econòmic. També tindrem un racó per als llibres de segona mà.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid