Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Any Ovidi
Homenatge popular a Ovidi Montllor a Ontinyent
18/03/2015 Cultura
Des del Casal Jaume I de la Vall d'Albaida – ACPVes vol retre homenatge a Ovidi Montllor en el vintè aniversari de la seua mort, implicant-se així amb l'Any Ovidi Montllor i la proposta de "fer sonar el seu nom arreu del país".

L'objectiu principal d'aquest homenatge popular és atorgar la veu a la ciutadania per tal d'expressar i d'interpretar la figura d'Ovidi i de les seues cançons, obres, paraules... D'aquesta manera, tothom que hi vulga participar està convidat a fer-ho.

Aquest homenatge busca ser també un espai de trobada de diverses inquietuds artístiques per tal de promoure "la participació i el coneixement del nostre entorn cultural i lingüístic". Així mateix volem entendre'l com una aposta popular per dignificar el poder ciutadà per reconèixer els seus artistes. L'acció ciutadana "ha de cobrar vida, i aquesta aposta en clau positiva és una bona ocasió per assolir l'empoderament del poble".

Aquesta manera de procedir té el seu antecedent més recent en l'Homenatge a Vicent Andrés Estellés que va tindré lloc al maig del 2012. Tot i que prèviament altres col·lectius havien treballat d'aquesta manera figures com la del mateix Ovidi i la de Miguel Hernández. En aquest bloc es pot apreciar la proposta estellesiana. Les bases de la participació es poden consultar en aquest enllaç.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid