Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
20 anys sense Ovidi
El COM expressa el seu suport a totes les iniciatives en record d'Ovidi Montllor

Ha organitzat un homenatge a Ovidi i el cantant nord-català Joan Pau Giné que tindrà lloc este dissabte, 14 de març, a les 20 hores en el Teatre Principal d'Alcoi. A més, ha fet  crida a una assemblea oberta de músics del País Valencià.

09/03/2015 Cultura

El Col·lectiu Ovidi Montllor de músics i cantants en valencià (COM) ha manifestat aquest dilluns el seu suport a totes les iniciatives en record del cantant, actor, poeta i rapsode Ovidi Montllor en el vinté aniversari de la seua mort. "Una figura que representa, en carn viva, el passat i el present de la música en valencià i que ens empeny al treball diari per rescabalar la dignitat al nostre ofici i a la nostra llengua d’expressió artística" afegeix el col·lectiu.

Portar el nom d’Ovidi Montllor els obliga a ser conseqüents amb el seu llegat com a treballador de la música en valencià i com a lluitador pels drets de l’ofici apunta el col·lectiu. Nascut ara fa 10 anys després de la tancada al Palau de la Música de València, va utilitzar el nom d’Ovidi Montllor com a referent pel seu compromís amb la música en valencià i amb les seues treballadores i treballadors.

Assemblea oberta de músics i cantants del País Valencià

Coincidint amb el desé aniversari de la seva fundació,  considera que ha assolit un dels seus reptes com és la visibilització de la música en valencià al país, i ha expressat la seva voluntat  d'encetar una nova etapa basada en la projecció de la música en valencià a l’exterior i el debat sobre els drets dels treballadors de la música al País Valencià.

En aquesta línia, ha convocat una assemblea oberta de músics i cantants del País Valencià per a diumenge 10 de maig a les 12.00 a la Casa de Cultura d’Almussafes, per a parlar dels reptes de futur de l’ofici i de la refundació del COM. La convocatòria anirà seguida d’un concert obert al públic, el cartell del qual s’anunciarà amb suficient antelació.

És una convocatòria destinada als músics i cantants, però demanen el suport de tots els sectors implicats i la col·laboració de tècnics, comunicadors, gestors i col·lectius per a difondre i fer un èxit de la crida a l’assemblea oberta i a les activitats posteriors.

El col·lectiu també ha anunciat  el doble homenatge del COM a Ovidi i el cantant nord-català Joan Pau Giné que tindrà lloc aquest dissabte, 14 de març, a les 20 hores en el Teatre Principal d'Alcoi.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid