Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Catosfera 2015 a Girona

Les jornades de la Catosfera 2015 van començar a Girona el passat divendres i s'acabaran el proper 28 de març.

23/03/2015 Harmonies de lluita
Catosfera Catosfera
La Catosferaés un cicle de debats i xerrades sobre les novetats tecnològiques i del món d’Internet, que ha esdevingut el punt de trobada anual dels sectors més emprenedors i actius de la Internet catalana. Organitzada per l’Ajuntament de Girona i Tirabol Produccions a la ciutat de Girona, la Catosfera ha incorporat també a l’aplec inicial de blocaires que va constituir el seu esperit fundacional, la dimensió empresarial del sector a Catalunya.

Les jornades centrals de la Catosfera 2015 van començar al Centre Cultrual de la Mercè de Girona el passat divendres i s'acabaran el proper 28 de març. Divendres 20 de març fou el torn de les ponències inaugurals a més a més de la inauguració de l'exposició "El procés en 10 imatges d'èxit dis i fora de la xarxa". L’endemà, dissabte 21 de març, hi hagué 3 taules rodones durant el matí i tres més a la tarda. El contingut troncal de les taules del matí es focalitzà en la temàtica de la Catosfera d’enguany –Internet com a estructura d’estat– mentre que a la tarda es concentrà en la presentació de projectes d’emprenedors i empreses catalanes més rellevants del darrer any. Tant divendres com dissabte hi haguè demostracions d'impressions 3D.

Dimecres 25 es presenta en el marc de la Catosfera el tercer llibre de la col·lecció Casos d’Internacionalització sobre el reconeixement internacional del .cat. Es comptarà amb la participació de Liz Castro i Josep Ganyet per parlar de les plataformes virtuals i les possibilitats de la xarxa per construir estructures d’estat, i de Joan Francesc Gras i Jordi Iparraguirre, coautors del llibre, que parlaran dels esculls i èxits trobats en el camí del reconeixement internacional del .cat.

El llibre és fruit de la recerca i el treball de David de Montserrat, Jordi Iparraguirre i Joan Francesc Gras, i narra el procés que va seguir la Fundació puntCAT, entitat que gestiona el domini d’Internet .Cat, actualment el primer i únic domini d’Internet que representa una llengua, en la seva trajectòria cap al reconeixement d’un domini propi.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid