Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transport públic
STOP PUJADES reprén les mobilitzacions per la retirada dels expedients sancionadors

Ha demanat una auditoria sobre el deute de l’ATM al Parmanet a la comissió de territori i ha anunciat la celebració del primer Congrés del Transport Públic

12/02/2015 Política

Ahir al vespre, la plataforma STOP PUJADES va iniciar una campanya per la retirada de la vintena d'expedients sancionadors generades per les mobilitzacions de l'any passat, tot i que va considerar una victòrua la rebaixa de la T-1. Ara vé, considera que descriminilaitzar la lluita la lluita que s'ha dut a terme. 

En aquesta línia, s'han représ la mobilitzacions i un centenar de persones van cobrir d’enganxines les parades d’autobús i els vehicles de transport públic aturats a l’entorn de la plaça de Catalunya, així com al vestíbul de l’estació del Metro. La setmana vinent es reprendran les assemblees per a dur terme la campanya per exigir a Territori que retiri els expedients oberts.

Auditoria a l'ATM

La Plataforma va participar ahir a la comissió de territori de Parlament, on va demanar una auditoria sobre el deute de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM). A la comissió també van participar la FAVB, l’Associació de Consumidors en Acció de Catalunya o l’associació Promoció del Transport Públic (PTP). Precisament, abans de la compareixença, el president de la PTP, Ricard Riol, es va solidaritzar amb els membres de la plataforma multats.

1r. Congrés del Transport Públic

La plataforma va fer pública ahir la data de celebració del primer Congrés del Transport Públic, una activitat organitzada juntament amb altres col·lectius que tindrà lloc el proper 11 d’abril. Un dels objectius que hi ha sobre la taula és elaborar un programa propi sobre transport.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid