Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Traçar un camí nou cap a la independència

Davant l'anunci d'eleccions el 27 de setembre

Traçar un camí nou cap a la independència

- Els acords de la reunió d’ahir entre Mas (CiU) i Junqueras (ERC) acompanyats de diferents organitzacions civicopolítiques (ANC, ÒMNIUM, AMI) han estat realment una DECEPCIÓ perquè traslladant les eleccions al Parlament de Catalunya d’aquí a vuit mesos l’agenda política de l’independentisme per a aquest any 2015 es deixa en mans d’altres agents polítics. La majoria d’independentistes conscients de la importància del moment ens manifestem per això contraris a aquesta operació de dilació que només afavoreix els interessos més curts de vista i egoistes de partit.

- Però el moviment independentista no s’acabarà aquí, com alguns voldrien. Es reorganitzarà redraçant-se damunt unes noves bases més clares i decidides; treballant per exigir el compromís de tots els partits de començar, ja des d’ara mateix, un procés constituent que garanteixi el ràpid assoliment d’un país radicalment democràtic i socialment just; per alguna raó ens hem mobilitzat amb força tots aquests anys. I s’expressarà ben aviat i amb fermesa a les eleccions municipals properes, posant al seu lloc les diferents forces polítiques d’acord amb el seu compromís real i la seva voluntat de fer avançar el procés. Així mateix, com defensem des d’un inici, és del tot necessari de continuar mantenint l’organització i mobilització per enfortir l’independentisme.

- Els acords d’ahir han estat, doncs, ben reveladors i en bona part també alliçonadors perquè han mostrat que aquesta manera de fer no és el camí.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid