Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27S
27 de setembre: "Eleccions plebiscitàries"

La campanya electoral començarà la vigília de l'11 de Setembre

15/01/2015 Política

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha anunciat aquest dimecres al vespre la convocatòria d'eleccions anticipades pel proper 27 de setembre. Una decisió que forma part d'un acord global que inclou que els diferents partits es presentaran en llistes separades però “amb un full de ruta nacional compartit que s'incorporarà als programes electorals”, i que, segons ha assegurat, ja està molt avançat. El 27 de setembre coincideix amb el primer aniversari de la signatura del decret de convocatòria del 9-N.

L'acord també inclou "culminar estructures d'estat" i aprovar lleis com la de formació professional, la del Servei d'Ocupació de Catalunya, la de simplificació administrativa i la de l'administració electoral. Això vol dir que, si no hi ha llei electoral, "s'intenti separar el que és l'administració electoral de manera que es tinguin instruments propis de país per enfocar els propers comicis plebiscitaris".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid