Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1986- Comença a Barcelona la Conferència de Nacions Sense Estat d'Europa Occidental

Comença a Barcelona la Conferència de Nacions Sense Estat d'Europa Occidental (CONSEO)

27/12/1986 Tal dia com avui

El 27 de desembre de 1986 comença a Barcelona la CONSEO (Conferència de Nacions Sense Estat d'Europa Occidental) amb la participació del Partit Occità (Occitània), Emgann (Bretanya), Bloque Nacionalista Galego (Galícia), Herri Batasuna (Euskal Herria) i el Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i Nacionals (CIEMEN) i l’assistència de l’MDT, CSPC, IPC, PSAN i Unitat Nacionalista a més d'altres partits independentistes europeus.

S'han organitzat diverses conferències (1986, 1989, 1998, 2001 i 2003), i una de les fites més remarcables ha estat la redacció d'una Declaració Universal dels Drets Col·lectius dels Pobles oferta a la societat i a les seves institucions en tant que complement de la Declaració Universal dels Drets Humans (centrada en els drets individuals), pauta per a construcció i vertebració dels sistemes democràtics.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid