Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
7N
Presentació del Grup de Suport a la CUP de Perpinyà

Ho farà en el marc de la commemoració de la Diada de Catalunya Nord  que enguany celebra el trentè aniversari del primer 7 de novembre

06/11/2014 Política

Dissabte a les 11 hores, es presentarà el Grup de Suport a la CUP de Perpinyà a la plaça dels Peluts de la capital rossellonesa. L'acte polític comptarà amb la participació de Xavi Larralde, en nom de Sortu portaveu de Sortu a Iparralde, Gabriel Llesta, del Col·lectiu Sense Papers, Gautier Sabrià del grup de suport de la CUP de Perpinyà i el diputat de la CUP-AE al Parlament David Fernández.

A partir de les 16h la CUP, crida a participar de la manifestació unitària convocada per la Federació que sortirà de la plaça Catalunya sota el lema "Catalunya Nord també és Catalunya". La diada es clourà amb un concert a la Casa Musical de Perpinyà amb els grups The Terrific Turkeys i Dr. Calypso.

 

Prèviament, demà a les 19h, la sala Aragó aplegarà una xerrada sota el títol La reforma territorial: quina solució per a Catalunya Nord? Amb la participació de  Terric Lausa, militant occitanista i membre de la Calandreta; Xabier Larralde, portaveu de Sortu a Iparralde; i Christian Troadec, batlle de Carhaix i impulsor del del moviment dels bonnets rouges bretó, per explicar com s'enfoca aquesta problemàtica des d'altres nacions sense estat de l'Estat francès. L'acte està organitza per la Federació d'Entitats en Defensa de la Llengua i la Cultura Catalanes a Catalunya Nord.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid