Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MEMÒRIA HISTÒRICA
Acte ‘Les dones de Ravensbrück. Petit retrat de 8 lluitadores catalanes’

L’acte, organitzat per l’Amical de Ravensbrück, es fa en memòria de Carme Buatell, Alfonsina Bueno, Lola Casadellà, Neus Català, Carme Bartolí (Gardell), Conxita Grangé, Secundina Barceló i Mercedes Nuñez.

25/11/2014 Memòria històrica
Acte ‘Les dones de Ravensbrück. Petit retrat de 8 lluitadores catalanes’ Acte ‘Les dones de Ravensbrück. Petit retrat de 8 lluitadores catalanes’
Demà dimecres, 26 de novembre, a les 19 h a la Sala La Cuina Francesca Bonnemaison al carrer Sant Pere Més Baix, 7 de Barcelona es realitzarà l'acte ‘Les dones de Ravensbrück. Petit retrat de 8 lluitadores catalanes’.

Hi participaran la presidenta, la vicepresidenta i la coordinadora d’Amical de Ravensbrück i , Anna Sallés, Marina Rossell i Teresa del Hoyo; Francina Vila, regidora de Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona; Carme Rei, neboda de Contxita Grangé; Alessio Elena, cantautor italià; David Carabén, cantant; Sílvia Bel, actriu, i Jordi Palou-Loverdos;.

L’acte compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, el Memorial Democràtic i la Diputació de Barcelona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid